Haags Ontmoeten Landscheiding

Bij Haags Ontmoeten Landscheiding in Mariahoeve wordt er voor (wijk)bewoners een groot aantal activiteiten georganiseerd waar u van harte welkom bent! Zo kunt u duofietsen, zingen, geheugentraining of creatief bezig zijn. Ook is er om de week een bingo of kunt u terecht voor een maaltijd. U kunt altijd even binnenlopen en vragen naar de mogelijkheden. Hebt u andere ideeën voor een activiteit dan denken we graag mee!

Openingstijden:
U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 16.00 uur.

Foto Landscheiding Haagse Hout

Informatie

Isabellaland 150, 2591 SL, 's-Gravenhage
070 8008400
06 15051029
(Marlot Henkes)
Website
mhenkes@cardia.nl
landscheiding@cardia.nl

Activiteiten op deze locatie

Routebeschrijving bekijken

Andere locaties in dit stadsdeel

Haags Ontmoeten Evita Lokaal

Bij Haags Ontmoeten Evita Lokaal in Benoordenhout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Oostduin

Bij Haags Ontmoeten Oostduin in stadsdeel Haagse Hout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Bezuidenhout

Bij Haags Ontmoeten Bezuidenhout in Haagse Hout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Maison Gaspard de Coligny

Bij Haags Ontmoeten Maison Gaspard de Coligny in Benoordenhout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Mariahoeve

Bij Haags Ontmoeten Mariahoeve in Haagse Hout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteit.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie