Activiteiten in uw stadsdeel

Bij elke locatie Haags Ontmoeten worden diverse activiteiten georganiseerd waar u aan mee kunt doen. Van samen een kopje koffie drinken of de krant lezen tot jeu de boules, en schilderen.

U kunt er ook terecht met eigen ideeën voor activiteiten. Misschien samen koken of eten, handwerken of puzzelen?

Ervaringen

Wendy (45) woont aan de overkant van Haags Ontmoeten locatie WZH Hoge Veld. Ze komt uit Leiden en is voor de liefde naar Den Haag verhuisd. Na ziek te zijn geweest kon Wendy niet meer aan het werk en was ze op zoek naar sociale contacten en nuttig werk. Zo is Wendy terecht gekomen bij Haags Ontmoeten en is ze elke maandag een bekend gezicht bij de stoelgym.

‘Ik help de bezoekers, en zij helpen mij ook. Het geeft voldoening en biedt persoonlijke groei.’

Wendy- 45 jaar

Isabel (86) staat volop in het leven. Ze woont vijftien jaar in Den Haag en heeft daarvoor lang in Zuid-Limburg gewoond. Na het overlijden van haar man, een aantal jaren geleden, voelde zij zich vaker eenzaam. Omdat Isabel graag veel onderneemt, is zij op zoek gegaan naar een plek waar zij leeftijdsgenoten kan ontmoeten en aan verschillende activiteiten deel kan nemen. Inmiddels is Isabel een bekend gezicht bij Haags Ontmoeten.

‘Ik was eerst sceptisch, ik dacht dat is echt iets voor oude mensen, bingo leek mij maar niets en toen was ik zelf ook al 80 jaar oud! Nu voelt het als een vriendenkring waar lief en leed wordt gedeeld.’

Isabel- 86 jaar