Nieuws

Vacature: Contentmanager www.haagsontmoeten.nl (4 uur per week)

jun 8, 2021 | Nieuws

Haags Ontmoeten is op zoek naar een contentmanager (4 uur)

Jij wordt enthousiast bij alles wat met ‘online’ en ‘content’ te maken heeft, je hebt hier veel kennis over én je behoudt overzicht en structuur als de beste? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Haags Ontmoeten is op zoek naar een contentmanager voor de website www.haagsontmoeten.nl. Deze website is gekoppeld aan de sociale kaart van de gemeente Den Haag en alle activiteiten van de ruim 40 aangesloten locaties zijn hierop te vinden. Als content manager zorg je ervoor dat al deze activiteiten up to date zijn. Dit doe je door goed contact te onderhouden met zowel de locaties van Haags Ontmoeten als met de sociale kaart van Den Haag. Je zorgt er voor dat de online klantreis van de bezoekers aan onze site biedt wat ze zoeken op een heldere en logische manier. Klanten van onze content zijn, ouderen, mantelzorgers, verwijzers.

Je gaat onderdeel uitmaken van het vaste Haags Ontmoeten team. Met hen zal een nauwe samenwerking plaats vinden. Het is van belang dat je deze samenwerking voor minimaal een jaar aangaat. Het opbouwen van een ‘relatie’ met de contactpersonen van de locaties is van belang. Je komt in dienst bij Voor welzijn, onderdeel van Xtra of bent werkzaam als ZZP-er.

Over Haags Ontmoeten
Haags Ontmoeten (HO) is opgezet op initiatief van de gemeente Den Haag als onderdeel van Den Haag Seniorvriendelijke stad en het actieprogramma Informele zorg. Het is een plek in de wijk waar alle zelfstandig wonende Haagse ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. Meer informatie kun je vinden op www.haagsontmoeten.nl.

Jij bent die enthousiaste collega met de volgende bagage:
– Je hebt (enige) ervaring in een vergelijkbare functie
– Je bent nauwkeurig en gestructureerd
– Je kunt goed overzicht houden
– Je kunt goed schakelen tussen verschillende werksoorten
– Je hebt een hands-on mentaliteit en
– Je bent proactief en ziet kansen om HO digitaal onder de aandacht te brengen van doelgroep en verwijzers.
– Je kunt zelfstandig werken
– Je durft verantwoordelijkheid te nemen
– Je bent een ster in het schrijven van (korte) vlotte copy, passend bij de tone of voice.

Haags Ontmoeten biedt jou
Een uitdagende en leuke opdracht in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit en vernieuwing.  Het betreft 4 uur per week. Deze 4 uur zijn flexibel in te zetten. Het kan dus zijn dat je er de ene week 2 uur aan besteed en de andere week 6 uur.
Wij bieden een uitdagende en afwisselende tijdelijke baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk functie medewerker beleids- of stafafdeling 1. Een prettige werksfeer met fijne collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.279,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). Opname in het PFZW-pensioenfonds is verplicht. We vragen je om voor indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Ook zzp-ers zijn welkom om te reageren. Dan vragen we een maximum uurtarief van 45,- inclusief btw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ellen Pals Boers via e.pals@xtra.nl.

Je sollicitatie
Je sollicitatiebrief met cv kun je, onder vermelding van vacaturenummer 638 tot en met 20 juni 2021 per mail verzenden naar: sollicitatie@xtra.nl. Brieven die na de sluitingsdatum worden ontvangen, kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden.

Selectiegesprekken worden gehouden op woensdagmiddag 23 juni 2021.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Ben je een interne kandidaat (op dit moment in loondienst bij Jongleren, MEEZHN/VTV, Mooi Welzijn, Voor Welzijn, Xtra, Xtraplus, of Zebra Welzijn) vermeld dan INTERN achter het vacaturenummer.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Ervaringen

Theo – 71 jaar

"Zelfstandig wonen is mooi, maar eenzaam zijn niet.
Hier ontmoet ik mensen van mijn leeftijd."

Haags Ontmoeten
2020-02-11T15:36:34+01:00

"Zelfstandig wonen is mooi, maar eenzaam zijn niet.
Hier ontmoet ik mensen van mijn leeftijd."

Janny – 43 jaar

"Wij helpen eraan mee dat de ouderen in onze wijk die nog zelfstandig wonen, plezier in het leven hebben en houden."

Haags Ontmoeten
2020-02-12T09:24:10+01:00

"Wij helpen eraan mee dat de ouderen in onze wijk die nog zelfstandig wonen, plezier in het leven hebben en houden."

0
0
Haags Ontmoeten