Haags Ontmoeten Leidschenveen

Haags Ontmoeten Leidschenveen in stadsdeel Leidschenveen/Ypenburg is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen.

Haags Ontmoeten is in Leidschenveen gevestigd in het wijkcentrum (Harriët Freezerhof 201), in de buurt van het winkelcentrum. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden, maar ook om sociale contacten te onderhouden.

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De ouderenconsulent op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen. Neem contact op met de contactpersoon voor de openingstijden, mogelijkheden en voor verdere informatie.

Openingstijden:
Elke dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Gebouw HO Leidschenveen

Informatie

Harriët Freezerhof 201, 2492 JC, 's-Gravenhage
06 10532843
(B. Schneider)
Website
b.schneider@voorwelzijn.nl

Activiteiten op deze locatie

Routebeschrijving bekijken

Andere locaties in dit stadsdeel

Haags Ontmoeten De Toevlucht

Bij Haags Ontmoeten De Toevlucht in Ypenburg kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie