Haags Ontmoeten Schroeder Kerketuinenweg

Haags Ontmoeten Schroeder Kringloopwinkel en Buurthuis Kerketuinenweg in Loosduinen is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om mensen van allerlei afkomst te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De welzijnsprofessional die aan deze locatie is verbonden kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Bij Haags Ontmoeten Schroeder Kringloopwinkel en Buurthuis Kerketuinenweg kunt u binnenlopen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.30 en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. We werken nauw samen met de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD).

foto ingang kringloop kerketuinenenweg

Informatie

Kerketuinenweg 21, 2544 CV, 's-Gravenhage
070 7523452
(Buurthuis)
Facebook
pengel@schroeder.nl
mbekker@schroeder.nl

Activiteiten op deze locatie

Routebeschrijving bekijken

Andere locaties in dit stadsdeel

Haags Ontmoeten De Wiekslag

Bij Haags Ontmoeten De Wiekslag in Kraayenstein kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Wijndaelercentrum

Bij Haags Ontmoeten Wijndaelercentrum in Waldeck kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Tabitha

Bij Haags Ontmoeten Tabitha in Loosduinen kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie