Haags Ontmoeten Sewa Bhawan

Haags Ontmoeten Sewa Bhawan in Laak is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De welzijnsprofessional die aan deze locatie is verbonden kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Bij Haags Ontmoeten Sewa Bhawan kunnen Hindoestaanse ouderen en mantelzorgers op maandag, dinsdag, donderdag en zondag binnenlopen.

foto gebouw sewa bhawan

Informatie

Alberdingk Thijmplein 34, 2524 HV, 's-Gravenhage
06 24226823
surindreji@hotmail.com

Activiteiten op deze locatie

Routebeschrijving bekijken

Andere locaties in dit stadsdeel

Haags Ontmoeten Laakse Molen

Bij Haags Ontmoeten Laakse Molen in Laakkwartier en Spoorwijk kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten ASAN

Bij Haags Ontmoeten ASAN in Laak kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie