Haags Ontmoeten Landscheiding

Haags Ontmoeten Landscheiding in Mariahoeve is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleider op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Bij Haags Ontmoeten Landscheiding kunt u op werkdagen van 10.00-16.00 uur binnenlopen. In verband met het Coronavirus is er op deze locatie nog geen open inloop voor Haags Ontmoeten. We hopen op termijn weer onze activiteiten op te kunnen pakken en ook bewoners in de wijk te ontmoeten. Voor informatie kunt u altijd even contact opnemen met Marlot Henkes.

Foto Landscheiding Haagse Hout

Informatie

Isabellaland 150, 2591 SL, 's-Gravenhage
070 8008400
Website
landscheiding@cardia.nl
mhenkes@cardia.nl

Activiteiten op deze locatie

Routebeschrijving bekijken

Andere locaties in dit stadsdeel

Haags Ontmoeten Bezuidenhout

Bij Haags Ontmoeten Bezuidenhout in Haagse Hout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Evita Lokaal

Bij Haags Ontmoeten Evita Lokaal in Benoordenhout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Mariahoeve

Bij Haags Ontmoeten Mariahoeve in Haagse Hout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteit.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie

Haags Ontmoeten Maison Gaspard de Coligny

Bij Haags Ontmoeten Maison Gaspard de Coligny in Benoordenhout kunnen alle ouderen en hun mantelzorgers binnenlopen om iets te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Bekijk alle activiteiten op deze locatie